adverts

Thursday, May 7, 2009

sebulan lagi......


sebulan lagi.. yes.. sebulan je lagi weh.
sebulan lagi aku akan menamatkan hidup aku yg kununnya buhsan ni. sebulan lagi MMU bakal jadi rumah no 2 aku. setelah lama berjerih payah beli borang, keluarkan duit, kuarkan tenaga. Akhirnya beberapa minggu lepas. MMU mengesahkan bahawa pintunya dah dibukak kepada aku, tinggal nak sign agreement ngan bayar deposit jek.hehehe.
sebulan lagi aku akan kembali menyesakkan pale otak yg slama ni aku isi ngan berforum, menonton AF, men game dan berbagai lagi bende yg dikategorikan sbg tak berfaedah oleh para ibu bapa.
Bachelor of IT majoring in data Communications and Networking
begitulah gah nye nama program tersebut.tapi hazabbnye allah taala je yg tau.tapi lom try lom tau kann??.aku mengharapkan yg terbaik. Kali ni aku kene ubah dah cara belajar. Mungkin kat sana dah takde lagi hafiz yg bleh mengajar aku ngan gigih.takde lagi Peng utk aku plagiat.mungkin dah takde huha lagi dah...aku tetap akan mencuba.
MMU Melaka..here I come!!! sebulan dari skarang... lu tunggu!!

2 comments:

abdul said...

haha..
apis dan peng mmg ko xjumpe dah..
tp ko akan jumpe org yg ada perangai dan kepandaian spt nama yg disebut brganda ramainya..

jd persaingan adalah brganda lebih tggi..
yg lmbt akan trtggl..

hanya yg gagah perkosa shj yg mampu brtahan!
haha!

p/s: sj aku nk menakotkn ko aniq..
tp igt lah..xada jalan yg mudah kecuali menipu!hihi
berusaha lebih keras lg..
aku dgr awek kazakhtan lawa2 kat sana..
kim slm..huahua!

elevent said...

poyo!

http://eleventx.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...