adverts

Wednesday, May 6, 2009

terbaekk wokk!!!




Kalau aku seorang gadis..rasenye harus histeria ape tah lagi bile seorang yg glemer cam mamat diatas tu sebut name aku siap cakap 'you rock!!' yeahh...


tapi hakikatnye aku lelaki..so nanti aku histeria kang kene tuduh homo plak..


neway..a great thanks to all Aril Lovers@ Cari Forum sbb menerima aku sbg ahli kelab.best gile lepak2 ngan diorang sbb rata2nya sume awek2 belaka..yang kakak2 pon ade.tapi ado den kesahh?? hehe..


thanks sesangat kat awokk aril sbb tributekan video ni utk kami iaitu fan2 Aril.hope u do the best kalo dapat gi final.and thanks sesangat sbb sebut nama aku ngan penuh siap tambah 'You ROCK man!! you rock!!' hehehe..


terbaekk wokk!!


5 comments:

abdul said...

ape da ko aniq..
malangnya dia trkucil di tgh jalan..

PELAUNG PULAU said...

takpe..ade afmasuk dol.hehehe

apetbarreto said...

sape aril ni sebenarnye? aku tak kenal pon. aku puas tanye member2 aku yg lain sume tak kenal.

PELAUNG PULAU said...

motipp ko tertinggal sampan pet? tkape laa.sape aril ni tak penting pon bagi ko.die tak bagi ko duit ke ape ke..teruskan laa idup.hehehe.

fakhrul said...

kerek la pelaung pulau nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...