adverts

Saturday, June 25, 2011

Emperor of LAWAK...

tahniah SEPAH.. well deserved campeone.

diorang ni gua memang tak tahan lawak2 tahap mengutuk diorang macam guna nama DAFI..hahahaha haram sungguh. Paling best time minggu diorang jadi penagih dadah tu. Lagu Dan Byrd-Boulevard tu sampai sekarang terngiang-ngiang kat telinga, punyelah legend diorang punye goreng nih.. btw, gua penah jumpa si Jep dekat stadium Shah Alam, masa tu R2 pon ade sekali..memang tinggi mamat nih..haha

Dari lawak hospital, "ni ada satu benda ni kalau kau makan kompem berangin, kau jangan KIPAS"... sampai ke lawak penjara, sampai ke lawak jadi Ustazah Siti Norbahyah..and btw, Ustazah tu memang cool sebab dia tak kesah pon dengan lawak Sepah tu.

King of Lawak, now Emperor of Lawak.....

haaa dah menang tu... "ini makan diaa...."

3 comments:

saiazuan said...

dan jozan kalah lagi~

buyuiazliana said...

hi..!!

thank you sbb bg tajuk lg tu, selama ni dok cr lagu tu tajuk ape..hehe!

PELAUNG PULAU said...

wan: muka zizan ketat je time kalah..tak profesional langsung...time abp pon sama


buyu: hahah no probs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...