adverts

Monday, December 7, 2009

geram!!! fu##**&G!! geram!!

minggu ni aku stress gile babi..macam2 plan maha alam terselit sana-sini dek manusia-manusia yang hidup di muka bumi ni.. tak ketinggalan aku yg punya plan tersendiri dan sekadar mengikuti rentak plan alam tuhan maha esa yg satu...

aku stress dengan sesetengah orang..dah la aku tak kenal ko,pastu nak menyemakkan pale aku yg sedia semak ni..blah la woi. hatiku terdetik kejam.rase cam nak bom mamat sekor tu.. nasib la aku ni reti sabar..

kengkadang tu memang kan? kat dunia ni wujud manusia jenis tak paham bahasa dan tak reti bahasa ni kan. orang kata jangan dan tidak.yang tu gak die nak buat. minggu ni aku kene deal ngan orang2 camni.jenis tak paham bahasa bilamana aku kata tak boleh tu die nak boleh jugak..camne ko nak buat laa aku pon taktau... pastu menyusahkan aku..

pastu berbagai lah lagi siri pengalaman maha menyusahkan aku sepanjang minggu ni yg buat aku rase cam sakit jiwa..apetah lagi menyemakkan kepala. ingin je aku jerit "woi!! kepala otak aku tengah semak ni.. ko boleh tak reti bahasa!!"

tapi aku takleh nak bersuara..mereka lebih superior..kononnya!! mereka bagus bila diatas dan mereka diatas kerana tuhan meletakkan aku dibawah.. satu hari mereka juga akan di bawah dan aku diatas.. kerana ketika ini aku menjadi insan teraniaya.dan kuharap benarlah kata2 bahawasanya doa orang teraniaya ni dimakbulkan allah...masyallah...

1 comment:

Esan said...

aniq2.. pe kes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...