adverts

Tuesday, June 30, 2009

Laptop....Transformers.....

Jumaat lepas adalah hari paling giler happy utk aku..since masuk mmu nih,aku bleh katakan aku semakin enjoy life ni..life baru aku rasenye makin seronok laa jugak...walaupon the hellish life dah bermula sikit demi sikit.neway ari khamis..aku balik ke carey island malam tu walaupon memonteng kelas digital system kol 4.30 tu..tapi atas urusan seri paduka baginda..aku diperintahkan untuk mengadap bos besar ari jumaat coz bos besar nak kuarkan duit.hak3...
so jumaat aku balik le ke tanah tumpah aku iaitu seremban..bumi yg lama gak aku da tak jelajah sejak dua menjak ni...walaopon tak banyak yg berubah..tapi aku rasa seremban semakin asing bagi aku..
a week before...mesej selamat hari bapa yg kukirim pada darth vader telah direply dengan sinis skali..hasilnye hari jumaat tu bos-bos ku a.k.a my beloved parents stujuk membekalkan aku laptop baru untuk digunakan kat mmu nanti...wahahah...happy giler seh..tak sangka gak aku akan dpt laptop gak akhirnya...tapi bukan dapat free..kata mak aku, blaja la elok2 sampai grad,sampai dapat degree,sampai da keje,sampai da dapat bayar utang ptptn.hak3...so dlm seronok2 pon aku kene sedar gak blajar tu penting...kalo tak sia2 je laa pengorbanan diorang.
happy moments tak brenti takat tu je..lepas beli laptop aku gi tgv jusco seremban 2 gi booking tiket Transformers utk ari sabtu..so sabtu tu aku pon gi arr tgk ngan ayah aku.tapi mmg gile babi best..sakit jiwa aku tengok..mmg syok arr transformers..walaupon cam lagging sket cite die.tapi battle scene lama giler arr.pueh ati tengok scene lawan2 tu.cume bile dah banyak sangat robot tu..dah semak sangat la plak..da la siap ade robot ala2 terminator plak tu.hak3...neway..mmg weekend lepas syok gak arr.walaupon bosan sikit..apetah lagi tak pat lepak ngan member somban sume..mane ntah le diorang ni..

6 comments:

eleventx said...

ah ko! ko mane ada kwn kt somban!!!
btw transformers aq da tgk 2 kali n bole tgk tuk kali ke3!!! banyak weakness ctr nie, susah wat orng paham, final battle yg cepat sgt, actress kurang menyerlah.. arap no 3 t, yg aq dgr2 autobots vs unicorn 2011/2012!!!

eleventx said...

http://eleventx.blogspot.com/2009/07/transformers-revenge-of-fallen-game.html

sang rakus angkasa said...

hahahha

ko berdua ini,bergaduh sahaja,ibarat arjuna dan si dewi ratmanasita.hahha

kawen aje la korg.

[a.m.o.i] ™ said...

wehhh...ko dh dpt ke duit ptptn tu?

PELAUNG PULAU said...

alang: mane ade gaduh.pertikaman keyboard je.

wan: aku tau le banyak kelemahan.masalahnye mase aku taip bende ni aku baru tgk 1st time..mesti arr teruja.ngok.

amoi: aku tak anta document pon lagi camne.duit ptptn baki mase diploma dulu ade laa

eleventx said...

syok sendiri nye gemok!!! aq rasa ko dah gile!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...