adverts

Sunday, September 11, 2011

Solidariti Laksa Kelantan, Puding Mangga, Air Sarsi dan Meehoon Goreng....


Laksa Kelantan tu sedap, Puding Mangga tu sedap, Air Sarsi pon sedap, Meehon Goreng lagi lah sedap, ditambah lagi dengan kuih Tepung Pelita dan kuih raya yang jugak sedap, kalau masuk perut pun sedap jugak.Kehkehkeh..

Masuk hari ni dah 4 kali opis aku buat makan-makan jamuan Hari Raya, kali ni lagi ramai. Di kesempatan ini aku ucapkan selamat datang kepada semua ahli baru keluarga Team C. Tu pon kalau lu orang baca la blog gua. Kehkehkeh...




Welcome newcomers.... tempat ni dah macam bilik darjah pulak dengan staf ramai-ramai sampai 30 orang, dari awal-awal aku masuk dulu ade 10 orang je, sekarang dah 3 kali ganda, Semoga kekal lah ke"family"ian Team C tu sebab macam biasa Group C memang Impossible is nothing..

Di bawah adalah video exclusive bertajuk "The Making Of Laksa Kelantan: Revenge of the Kacang Panjang"..

Ni apa? TIMUN!!!-Noorul Izzah


1 comment:

Saiazuan said...

untong la ada blog.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...