adverts

Monday, March 30, 2009

senyum seindah suria...

bangun jek pagi nih aku terus jenguk blog...terpikir dan berfikir ape yg aku nak isik. Dengan panasnya matahari pagi ni, tetibe aku teringat scene beberapa ari lepas. Ade la sorang pak cik tu poyo gile. haku senyum kat dia boleh die pandang slek jek.rasa nak campak je kat parit kecik tepi tu... buat semua orang, kalau orang senyum kat kita walaupon die tu gila, kene la kita balas balik senyuman tu.biarlaa korang takde gigi ke..senyuman korang tak menawan ke, senyuman tu sedekah.tak rugi der pon kalau senyum..

Disebabkan ayah aku sebok sangat soh letak gamba bebanyak kat blog ni, maka arini aku tepek la gamba2 senyuman yg mampu menceriakan hidup korang.....hish bapak aku nih, beli la DSLR sebijik kalau nak letak gamba bebanyak








salam senyum sume. jangan masam2 muke.tak elok wa cakap lu.jgn jadi cam mereka bertiga nih.hehehehe, tak dapat makan cendol nyer pasal la ni kot.









6 comments:

sang rakus angkasa said...

wah...zaman muda remaja,masa ni rata2 rahang masih kecil,janggut segan2 lagi..ah...sweet...sweetest memori ever!

PELAUNG PULAU said...

tapi ni katne ha lang? kat stadium ke?

sang rakus angkasa said...

topi kodai den tu...hahahahahaha

lokasi yg den x syak lagi.maso tu restoran xdo lagi,hanya sokoping tanah simen sojuk,hahaha

boghuang said...

bagus nik..
zaman muda yang penuh senyuman..
let the pics tell it all..
betul3..ha,bagus3..

PELAUNG PULAU said...

jauh beza drey gamba kau masa kat kodai azuad tu.time tu mude belia..

beza ngan gamba ghayo umah den.ghambut cam cikgu rajan.hahaha

gamba mude belia ni time bile? form 5? baru abis spm? taun 2007?

Anonymous said...

>>>bangun jek pagi nih aku terus jenguk blog...terpikir dan berfikir ape yg aku nak isik. Dengan panasnya matahari pagi ni, tetibe aku teringat scene beberapa ari lepas.<<<<

Wokkkkkkkk........kul bape mangkit tu??? hik3

~aamoi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...